DATO: 20.06.2011 / KLOKKESLETT: 17:29

4 kommentar(er)

Fredag den 17. var ein heilt vanleg dag. Eg var på jobb, tok meg av kundar, rydda litt, satt på plass varer og alt anna eg gjer når eg er på jobb. Eg snakka og i tlf med mi kjære Nansy, for ho skulle reise til Kreta samme natta. Som den kjære venen eg er, gjekk eg rundt i den lille narvesen butikken og kjøpte småting som eg pakka saman i ein sokalla pingumat.


Sååå når klokka blei 2230 satt eg meg på sykkelen og kjørte heim til mor mi. Vi har nemlig ein regel om at skal eg kjøre på hovudveg, skal eg bruke utstyr(thankyougod). Så eg snakka litt med mamman min og kledde på meg, før eg tok sykkelen fatt og rulla utover til nansy. Då eg kom ut stod ho der med opna armar og venta på meg. Ho er meg ei god ei. Vi snakka litt, tøysa litt, tulla litt, siterte litt max manus, litt forrest gump og litt os sjølve før det var på tide at eg rulla heim igjen.

Dei som bur i disse trakte, veit at fredag den 17 var ein fuktig dag. Ikkje særlege regnbyger, men det kom nokre dråpar avogtil. Ubekymringsfull som eg er, rulla eg gjennom ei 80 sone, ei 60 sone, og så ei 80 sone igjen. Det einaste som stod i hovudet på meg før eg skulle til å ta av frå hovudvegen og kjøre sisste 300 metera heimatt var 1) Eg gler meg til å sjå Big Bang Theory når eg kjem att, og 2) Eg hatar trailera(eg kjørte bak ein). Det neste eg veit som skjedde var at eg låg i feil kjørebane med hovude mot Hareid. Big Bang Theory og trailera var bytta ut med livet mitt i revy og ''faen, kjem det ein bil imot no, så er eg død.'' Og det er sant. Sykkelen låg opp på meg, og eg er ikkje sterk nok til å få den vekk åleine. Så eg låg dønn fast medan eg såg tre bilar kjøre forbi meg utan å hjelpe til. Hei, har dykk fortsatt lappen og samvittighet?????? Til slutt, etter det som føltes ut som fleire timar, var sykkelen løfta opp, og ein ung mann hjalp meg opp på beina, av med hjelmen,  og ut i veggrøfta. Dei passa på meg heilt til dei visste at eg hadde folk som kom. Og det skal eg ikkje legge skjul på, det tok to-tre minutt frå eg ringte, til både mamma og Frode var framme og hjalp meg.

Heldigvis hadde vi reglar heime om at eg SKAL ha på meg skikkelig utstyr når eg skal ut på hovudveien, eg tør ikkje tenke på kor gale det kunna gått om eg hadde ungått berre ein del av utstyret. Det gikk bra, både med meg og sykkelen. Eg har vridd eit kne, og sykkelen har fått ei ripe og avbrukken fotkvilar. Englevakt, eg elskar deg.

(bilete av kneet og sånn kjem seinare.)

Kommentarer

20.06.2011, kl.17:38

sv: Blir tattovering nr.2 først :) nr.1 blir mer avansert :)

Ingelin
20.06.2011, kl.18:55

gla i dej gullet <3

21.06.2011, kl.00:36

haha, elska at folk svara, men dei lese aldri innlegge dei kommentera paa:P

gla i dj lille venn, no maa du vere fsjikti! bra du ikkje va paa hovudvegen da:) gud forbanne dei som ikkje stoppa!

21.06.2011, kl.20:53

Line: hahah enig..ej va forsiktig :( men d ha regna, å du veit stripene i regn... ååå d va på hovedveien, nedenfor SUFH


Legg igjen en hilsenNavn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette er et gratisdesign laget av http://meeretea.blogg.no

hits