DATO: 28.12.2012 / KLOKKESLETT: 11:57

0 kommentar(er)

De fleste jeg kjenner, som også er de som leser bloggen, vet jeg var i Australia ioktober for å besøke søstra mi som bor der. Det var de beste dagene i hele mitt liv, uten tvil. Det var sol nesten hver dag, det var shorts og tskjorte, flipflops og bading, surfing og sightseeing. Og såklart, grilling. Jeg fikk kose med koala og kengurubabyer. Jeg så kenguruer hver.eneste.dag. Jeg fikk bli kjendt med mine to små tanteunger, jeg fikk tilbringe alenetid med verdens beste søster. Jeg fikk se ting, jeg fikk leve.

Meg, søsteren min og ene tanteungen min utenfor Chinese garden of friendship/Innspillingen av Wolverine i Sydney. Skulle egentlig inn, men på grunn av innspillingen, var det ikke lov...


Lunsj i The Royal Botanic Garden. LEGG MERKE TIL SOLSKILLET MITT PÅ FOTEN!!!!!

The Sydney Opera House. Desverre ikke like fantastisk på ekte som på bilder. Joda.Litt. Ble bare litt skuffet av et par småting.

Var så veldig nær ved å slette dette bilde. Makan så ufresh. 30 timer på fly, for så en 5 timers gåtur i stekende varme. Og om folk ikke kjenner det igjen, det er Harbour Bridge i bakgrunnen. Og om man ser veldig godt etter, kan man se folk gå oppe på broen, som i over der bilene kjører.

Verdens fineste lille jente som leser bok til meg. Herregud lille venn, jeg elsker deg.

Surferchick! IKKE like lett som det ser ut som.


Svigerbror og eldste jenta i Huskisson Bay. Herlige begge to!
Utsikten til Husky. Herregud, en av de fineste småbyene jeg har vært i noen gang. Har så utrolig lyst tilbake hit, masse delfin og hvalsafari som hadde vært rått og vert med på. Så en delfin da, men likevel..
Den stranden som begynner på bildet der, går forresten hele veien til der søsteren min bor, Callala Beach.

Skjønne, herlige skapninger. Åh..

Jeg gjør nestenalt for den som kan klare å få meg tilbake NÅ.

Kommentarer


Legg igjen en hilsenNavn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette er et gratisdesign laget av http://meeretea.blogg.no

hits