DATO: 30.06.2011 / KLOKKESLETT: 18:03

28 kommentar(er)

Eller, nesten! Meeeen på søndag hadde eg bursdag, sweet 17! Og med bursdag kjem det fine gover frå fine gover.


Blomster frå kjære tanta mi.

Frå Andrea, mi kjære.

Frå Nansyfinaaa.


Pinguugodt! Fordi favorittdyret mitt er pingvinar, og fordi eg elskar lakris. NAM.

 

Tycks?
DATO: 24.06.2011 / KLOKKESLETT: 14:36

3 kommentar(er)

Feira St.Hans med middag på ''Den gode nabo'' med familia, også møtte eg Ida på Kaffebaren der vi berre sat å snakka å hadde det kjekt oss. Venninekos!Fine Idabestis.HEHE men eg er glad i deg.

Etter vi var på Kaffebaren drog vi på narvesen å kjøpte soft-is, sjølvom Antonette åt opp min..DATO: 23.06.2011 / KLOKKESLETT: 15:31

5 kommentar(er)

Sankthans, sankt hans, jonsok eller midtsommer er en kirkelig høytid til minne om døperen Johannes' fødsel. Dagen feires den 24. juni og er oppkalt etter døperen Johannes' danske helgennavn, St. Hans. Dagen var helligdag inntil 1770 da den ble avskaffet ved festdagsreduksjonen. «Jonsok» kommer av jónsvaka, som er norrønt og betyr «våkenatt for Jon» (en annen variant av Johannes). Sankthansaften feires 23. juni, kvelden før høytidsdagen, på samme måte som for eksempel jul-, påske- og pinseaften.

Sankthansfeiringen er knyttet til gamle, før-kristne midtsommertradisjoner som har blitt markert på ulikt vis over hele Nord-Europa, oftere som en folkelig fest enn en kristen høytid. I Norge feires særlig sankthansaften som en sommerfest 23. juni, mange steder med store sankthansbål hvis været tillater det.Både bilete og tekst er henta får wikipedia.com.

DÅ skal eg ordne meg og skifte, så skal eg møte kjære fine Ida for ein skikkelig sankt Hans-date. Og husk, sjølve dagen er imorgon!


hehehe fiint, men uansett!

DATO: 22.06.2011 / KLOKKESLETT: 21:09

8 kommentar(er)Har forresten fått min første dritkommentar på bloggen, og den linka til dette inlegget. Vel ok, om du ikkje har noko anna å klage på enn at du syns håret mitt er stygt, så er eg vel fornøgd. Men ærlig talt, å skulle skrive inlegg om folk du syns er drit, blir for barnslig. Personleg tar eg det ikkje, men du skriv, og eg siterar ; Du er stygg, kjedlige temaer, drittbilder, drittblogg rett å slett.

Grow up. 
DATO: 22.06.2011 / KLOKKESLETT: 19:46

32 kommentar(er)

FØR

ETTER
DATO: 22.06.2011 / KLOKKESLETT: 12:35

3 kommentar(er)

Har netopp meldt meg på ein superkul konkuranse på http://benedictestoroe.blogg.no/. Premien er ein eigendefinert almanakk frå personligalmanacka.se.

Alle bør gp inn hit og meld dykk på! Skulle ønske eg kunne gjort det fleire gongar ihvertfall!
DATO: 22.06.2011 / KLOKKESLETT: 12:27

15 kommentar(er)

Frå veka som har gått. Men berre det som betyr mest for meg.Billettar til Kaizers Orchestra Moldejazz 2011.

Sko frå DNA. I really love them. Har sikla etter dei sidan påske, og no er dei mineee.
DATO: 20.06.2011 / KLOKKESLETT: 17:29

4 kommentar(er)

Fredag den 17. var ein heilt vanleg dag. Eg var på jobb, tok meg av kundar, rydda litt, satt på plass varer og alt anna eg gjer når eg er på jobb. Eg snakka og i tlf med mi kjære Nansy, for ho skulle reise til Kreta samme natta. Som den kjære venen eg er, gjekk eg rundt i den lille narvesen butikken og kjøpte småting som eg pakka saman i ein sokalla pingumat.


Sååå når klokka blei 2230 satt eg meg på sykkelen og kjørte heim til mor mi. Vi har nemlig ein regel om at skal eg kjøre på hovudveg, skal eg bruke utstyr(thankyougod). Så eg snakka litt med mamman min og kledde på meg, før eg tok sykkelen fatt og rulla utover til nansy. Då eg kom ut stod ho der med opna armar og venta på meg. Ho er meg ei god ei. Vi snakka litt, tøysa litt, tulla litt, siterte litt max manus, litt forrest gump og litt os sjølve før det var på tide at eg rulla heim igjen.

Dei som bur i disse trakte, veit at fredag den 17 var ein fuktig dag. Ikkje særlege regnbyger, men det kom nokre dråpar avogtil. Ubekymringsfull som eg er, rulla eg gjennom ei 80 sone, ei 60 sone, og så ei 80 sone igjen. Det einaste som stod i hovudet på meg før eg skulle til å ta av frå hovudvegen og kjøre sisste 300 metera heimatt var 1) Eg gler meg til å sjå Big Bang Theory når eg kjem att, og 2) Eg hatar trailera(eg kjørte bak ein). Det neste eg veit som skjedde var at eg låg i feil kjørebane med hovude mot Hareid. Big Bang Theory og trailera var bytta ut med livet mitt i revy og ''faen, kjem det ein bil imot no, så er eg død.'' Og det er sant. Sykkelen låg opp på meg, og eg er ikkje sterk nok til å få den vekk åleine. Så eg låg dønn fast medan eg såg tre bilar kjøre forbi meg utan å hjelpe til. Hei, har dykk fortsatt lappen og samvittighet?????? Til slutt, etter det som føltes ut som fleire timar, var sykkelen løfta opp, og ein ung mann hjalp meg opp på beina, av med hjelmen,  og ut i veggrøfta. Dei passa på meg heilt til dei visste at eg hadde folk som kom. Og det skal eg ikkje legge skjul på, det tok to-tre minutt frå eg ringte, til både mamma og Frode var framme og hjalp meg.

Heldigvis hadde vi reglar heime om at eg SKAL ha på meg skikkelig utstyr når eg skal ut på hovudveien, eg tør ikkje tenke på kor gale det kunna gått om eg hadde ungått berre ein del av utstyret. Det gikk bra, både med meg og sykkelen. Eg har vridd eit kne, og sykkelen har fått ei ripe og avbrukken fotkvilar. Englevakt, eg elskar deg.

(bilete av kneet og sånn kjem seinare.)
DATO: 20.06.2011 / KLOKKESLETT: 17:12

3 kommentar(er)

Og dei som vil lage nytt design til meg, ta kontakt via e-post på b_myklebust_94@hotmail.com. Eg er ute etter seriøse forandringar på bloggen. Just wait and see......

Men ista da, så var eg litt svolten, og eg berre; mamma, middag snart? å ho berre; nei, og eg berre ;smoothie.Mm tenkte eg, men å drikke frå glas var ikkje nok, så eg berreSÅNN ja, der har vi det.

 

Uansett, kjem til å kjøpe meg nytt videokamera til veka, og det er dødssøtt. Love it already.
DATO: 19.06.2011 / KLOKKESLETT: 21:16

3 kommentar(er)

Hadde visst fått svar, men det var ikkje komt til inboksa mi, irriterande. Uansett, håper det blir fiksa snart, og når det blir det, blir det forandring på bloggen. HURRA!DATO: 19.06.2011 / KLOKKESLETT: 20:45

0 kommentar(er)

Med tanke på at blogg.no FORTSATT ikkje verken har svart på mailen eg sende dei ang. bileteproblemet, eller fiksa det, vurderar eg ny blogg. Kjem til å skrive kva domenet blir slik at dei som vil, kan fortsette å følge med på det eg driv med. Blir rett og slett dritlei av at det skal være ødelagt og 'klikka' heile tida.DATO: 15.06.2011 / KLOKKESLETT: 23:52

0 kommentar(er)

Vurderer å gi opp livet. Om ikkje bloggen byrjar og funke snart..DATO: 13.06.2011 / KLOKKESLETT: 11:35

1 kommentar(er)

Ah, sidan bloggen inspirerar meg så utruleg mykje utan bilete, stikk eg heller og fjernar slitte hårtuppar! Har byrja å twitre forresten, bskingen, follow.DATO: 12.06.2011 / KLOKKESLETT: 21:57

0 kommentar(er)

Sidan biletopplastaren er konstant nede(fu blogg.) så får eg heller ikkje lagt tu bilete frå mi fantastiske helg. Forsåvidt ikkje frå fotoshooten eg skal ha etterpå heller.DATO: 07.06.2011 / KLOKKESLETT: 22:04

1 kommentar(er)

Kvifor funkar ikkje biletopplastaren når eg treng den sårt?DATO: 05.06.2011 / KLOKKESLETT: 20:09

6 kommentar(er)
It's in your eyes, you've gone a million miles.

DATO: 05.06.2011 / KLOKKESLETT: 17:00

6 kommentar(er)

Berre mase bilete! Ingen redigerte, men ellers ok. Litt meir detaljer inlegg kjem seinare ikveld!


Ølfestival!


Favorittkafè <3

Blei forelska !Her!!!! I dinna lille kiosken der, blir verdens beste pølser laga! Eller vertfall tillaga..
DATO: 01.06.2011 / KLOKKESLETT: 21:48

11 kommentar(er)

I og med at eg har fått sponsor, tenker eg at solbrillene eg får, bør gå som konkuranse. Har ikkje fått dei enda, så kan ikkje legge ut bilete. Men er det interesse for noko slikt? Har jo hatt konkuranse før, med stort bidrag.

 
DATO: 01.06.2011 / KLOKKESLETT: 21:43

2 kommentar(er)

Sidan eg var sååå stolt over klesskapet mitt (Og sminkebordet og peisen), skal eg no være så flink å poste inlegg om det. (ja, det blir nok litt inlegg idag, sidan eg reiser... kameraet er med der og!)DATO: 01.06.2011 / KLOKKESLETT: 20:36

3 kommentar(er)

Sjarmere meg i senk.

Hei, har ikkje blogga sidan helga. Og no er det helg igjen, og eg kjem ikkje til å blogge over helga. Istaden skal eg om ca 20 minutt(frå innlegget vart posta) legge ut fleire bilete av kva eg gjor i helga. Skal forresten byrje å pakke no snart, sidan eg stikk til Hamar(<3) imorgon tidleg. Tjolahopp!

Der dei høyrer heime ...

Nyskjerrig, kjære ?
Og for dykk som ikkje har sett hunden min, ditte er mi kjære Zita, Juno, kall ho (nesten) det du vil. HO sjarmerar meg i senk.

hits