DATO: 11.08.2010 / KLOKKESLETT: 18:14

12 kommentar(er)

Ein ting eg ikkje likar med meg sjølv, er at eg alltid tenkjar på det negative. Skjer det 8 positive, og ein negativ ting, er det kun det værste som ligg i hovudet på meg. Det er brent fast mot netthinna mi og slepp ikkje taket, sjølvom eg prøvar.<br /><br />I dei sisste månedane, har det gått veldig mykje på det som har med skule og gjere. Der er hundre gode grunnar til å starte på skule i Ålesund, og kanskje tre grunnar til å ikkje gjere det. Alikavell, istedet for og tenke, og å konsentrere meg om det som er bra for meg, tenkjar eg stadig på det som kanskje ikkje er så bra. Ein eigenskap eg verkeleg ikkje likar med meg sjølv.


It's time to let go

//Foto : weheartit
DATO: 08.08.2010 / KLOKKESLETT: 20:46

4 kommentar(er)

Jeh, for det første ; nokon som kan hjelpe meh med eit stk. stort problem ? Jeh, for det første ; nokon som kan hjelpe meh med eit stk. stort problem ? 
Det har seg nemlig sånn at om du går innpå kategoriane på bloggen min, er overskrifta GRØN. korleis fiksar eg dette ???????

Men til inlegget, sannheita er vel eigentleg at eg har 'nesten skreve' dette inlegge eit par dagar no. Eg begynte vel på torsdag, men fullførar idag.

For på torsdag, med ein gong eg hadde komt ut av dysjen, var ferdig sminka og ganske fornøgd med meg sjølv å tidbruken min, fek eg ei melding som sa ; Blir du med å holde på med vatnkrig ? eller bade ? Den var frå Ida. Eg klarte sjølvsakt ikkje å sei nei, så det bar opp til ida å bli klissblaut, og deretter dysje. Enda ein gong. Men det var verdt det!

Ellers har tida mi vore brukt til trening, jentekveldar og ellers anna kos. Livet er faktisk utruleg bra for tida! Å DE' E' HÆRLI

Dessutan trur eg at neste veke blir enda betre, har planar nesten kvar dag, og det likar eg. Skal bla. på fleire konsertar og ha min siste kjøretime før oppkjøringa !

DATO: 04.08.2010 / KLOKKESLETT: 23:32

12 kommentar(er)

Ok.
I juli en gang, kom jeg frem til en plan sammen med søsteren min om hvordan jeg skulle klare å spare opp 55 000 til juni elns. (Kostnader for programavgiftene).
Den gikk ut på noe sånt som det her ; Opne en konto og sette ALT av stipend innpå den kontoen pluss 50% av månedslønn.
Med stipendet jeg håpet på å få(21000) og borteboerstipendet jeg kommer til å få (ca. 40 000), betydde det at alt ble tjent inn bare på stipend, og all lønn kunne jeg bruke til lommepenger.

Igår gikk jeg og pappaen min i banken og opnet en ny konto, igår fikk jeg også svar på søknaden min om stipend.

JOBB HERE I COME! For å si det sånn ; I've got a long way to go.

Men jobb har jeg, vertfall en, og imorgen skal dagen gå til CV-skriving og jobbsøking. Dessuten begynner jeg og vaske hos broren min snart, og da kommer det jo litt der og.

Men, heldigvis bor jeg hjemme, og har ingen utgifter der, og når alt jeg tjener må innpå en sparekonto, kan det hende ejg får litt med mamma.


hits