DATO: 15.11.2010 / KLOKKESLETT: 10:15

10 kommentar(er)

Det mest vanlige navnet i Norge er Muhammed.

99,17 % av alle drap i Norge blir utført av folk med minioritetsbakgrunn.

Muslimer kommer til Norge og vil ha moskeèr (rett skrivemåte?) , og vi gir dem det. Om vi ville hatt kirker i Paksitan, Irak (osv..) hadde vi aldri fått lov.

For en stund siden kom regjeringen frem med et forslag om å gi innvandrere gratis førerkort, for å hjelpe dem med integrering. Hvorfor må vi betale 20000(ca.) når folk vi netopp har ønsket velkommen til landet vårt, få det gratis ?

I en skoleklasse i Oslo er der kun ei jente med blondt hår og blå øyner. Resten er av etnisk bakgrunn.

Likestillingsnemda vil tillate hijab i politiet. Men da spør jeg, om de muslimske kvinnene er så ''avhengig'' av religionen/kulturen sin , er det da ikke sånn, at en muslimsk kvinne ikke skal røre en annen mann ? Hva gjør hun da, om hun ankommer et ulykkessted og må begynne livredning på en mann fordi sykebilen ikke har ankommet? Skal hun bare la ham ligge å dø ?

Jeg er for misjonærer, uten kristestyret. Ja Norge er et kristent land, nei, jeg er ikke personlig kristen. Jeg har ingenting imot islam som religion, og jeg har stor respekt for dem som klarer å tro. Jeg klarer det ikke, jeg respekterer dere.

Nå vil Muslimer lage egne skoler i Oslo.

``Tre muslimske miljøer jobber med å etablere muslimske privatskoler i Oslo der det skal legges vekt på islam og hvor barna skal lære arabisk i stedet for europeiske fremmedspråk.``

Hvorfor det ?

Jeg mener vi lever i et naivt land, vi gir folk sjangsen til å komme til landet vårt og de gjør som det vil, å det værste ? Vi lar dem gjøre det. Er det derfor Norge er verdens beste land å bo i ? Fordi folk kan gjøre som de vil ?

Neida, ikke tro jeg ikke vet at ikke alle er sånn. At det er et mindretal som viser seg frem, jeg grer ikke alle under samme kam, men det som er synd, er at de få som gjør sånne ting, gjør sånn at de er de man forbinder med islam, og muslimer.

Jeg mener ikke vi skal lukke landet som Danmark har gjort, men hallo. Et par millioner med Nordmenn hadde vært litt OK.

(Drit i skrivefeil)
DATO: 14.11.2010 / KLOKKESLETT: 14:00

8 kommentar(er)


Skal jeg virkelig forlate dere ?
DATO: 07.11.2010 / KLOKKESLETT: 15:02

0 kommentar(er)

Heime snør det, men eg er i kristiansund. Men om ikkje lenge, skal eg heim frå fine balljebyen som eg har storkosa meg i. Saman med Vilde, Katja og Kristoffer har eg vore på kino, spist taco, sett ein heil haug med episodar av ''How I met your mother'' og alt anna som høyrer kosekveldar til. OG no fremma eg netopp forslaget om tur i kveldsmørket, men blei direkte nedstemt. Jaja, får ta det igjen når eg er heime og har ein varm hund som vil være med å gå i fjelle medan dei kvite englane dalar ned.

Iløpet av veka lovar eg nytt design, og kanskje informasjon om ny blogg.
DATO: 05.11.2010 / KLOKKESLETT: 13:01

1 kommentar(er)

 

Ever woken up thinking that this day is going to be good ? It's a pretty good feeling.

Ever woken up thinking that this weekend is going to be better ? It's a better feeling.

Ever woken up thinking that you're really just ok, and that the rest of the year is going to be good? That's the best feeling.

Just wanted to say that I'm getting better.

<3But that's the path, I believe in
And I know that, time will heal it
If you didn't notice boy you mean everythingDATO: 03.11.2010 / KLOKKESLETT: 14:42

2 kommentar(er)

Joda, to veker, elns, er ei god stund. Men har hatt litt tid til å berre tenke over ting. Og fine lister om skulle få meg til å blogge meir, berre funka ikkje i lengda. Eg skal gjere meg ferdig, berre ikkje akkurat no. Akkurat no treng eg tida for meg sjølv. Mykje skjer, men tida leger alle sår, seier dei.

Can we pretend that airplanes,in the nightsky are like shooting stars?


//weheartit
hits